A vállalkozás története

Kelemen József egyéni vállalkozó 1986 óta dolgozik árufuvarozóként. A kezdet kezdetén egy egytonnás UAZ típusú tehergépkocsival indította a vállalkozást.
Az akkori profil lakossági árufuvarozás volt, melyet főleg tüzépi kiszállítás alkotott. Később válllakozását bővítve öttonnás IFA tgk-kat állított rendszerbe. Ezekkel a járművekkel országos áruterítői munkákat végzett. 1997-ben elindult az autópálya-program, amelyben egy KAMAZ típusú tgk-val szintén részt vállalt.
2003-tól egy MAN 26.322-es billenős teherautóval végez munkát. Fő profilja az ömlesztett áruk fuvarozása, de ide tartozik a bontás és a sittszállítás elvégzése is. 2005 végén bővítette gépparkját egy OK L-10-es homlokrakodóval. 2006 tól szükségessé vált egy tandem billencs pótkocsi beszerzése is, így akár 24 tonna raksúlyt szállíthatunk.
2008-ban a KELE TRANS egy új munkatársat üdvözölhetett Kelemen Péter személyében. Ugyanebben az évben egy LIAZ tipusú, kéttengelyes billenccsel egészült ki a vállalkozás, ezzel sikerül Ügyfeleink kérésére a legkisebb tételt is kiszállítani. 2009-ben üzembe állítottunk egy Kamaz típusú tehergépjárművet a 'helyi' földmunkák elvégzésére. 2011-ben Kelemen Tamás is csatlakozott a vállalkozás munkáihoz, így teljesen kiegészültünk egy CSALÁDI vállalkozássá.
2012-ben a válság ellenére bővült a Kele Trans profilja a gépi földmunkavégzéssel. A nagy igények kiszolgálására cégünk egy kombi rakodóval (CAT 428C) és egy forgó kotróval (CASE P61) egészült ki, így a vállalkozás már nem csak a szállítást tudja ellátni, de sokrétű gépi földmunkát is tud végezni. Ömlesztettáru-telepünkön lehetőség nyílik megtekinteni a kertészeti árukat a szállítás előtt!

Rólunk

Tudjon meg többet a Cégünk múltjáról, hátteréről, partnereiről.

Kapcsolat

2100 Gödöllő
Antalhegyi u. 69.
Telefon: +3630 914 6002
E-mail: keletrans@keletrans.hu